cere-oferta
telefon

Vopsitorie Auto

Vopsea Standox in laborator de preparare si cuptor propriu

Vopsitoria CZR este dotata cu un laborator propriu de identificare a nuantei si preparare a vopselei, aceasta fiind aplicata intr-un cuptor modern ce asigura o uscare si uniformizare perfecta respectand standardele si procedurile STANDOX, unicul producator de vopsele cu care colaboram pe baza unui paletar de culori pentru orice marca de masina sau prin identificarea nunatei de vopsea cu ajutorul pistolului computerizat.

Varietate de nuante si culori infinita

Pe langa nuantele normale de vopsea, Service CZR, va poate ajuta si cu o schimbare radicala de nuanta sau culoarea a masinii, dar si cu aplicarea unei vopsele metalizate, mate sau a uneia perlate.

Pregatire profesionala pentru vopsire

Folosim doar produse 3M pentru pregatirea caroseriilor sau a pieselor pentru vopsire, acest lucru contribuind din plin la obtinerea de rezultate exceptionale in urma procedurilor de vopsire, indiferent de marimea suprafetei de acoperire.

Servicii suplimentare de vopsitorie si detailing auto

Pe langa serviciile de vopsitorie partiala, totala sau mici retusuri, in cadrul atelierului de vopsitorie se pot executa si operatii de intretinere a vopselei si a elementelor de caroserie ca: polishare, ceruire, diverse tratamente cosmetice de intretinere sau de sezon.

Timp de executie scurt fara a afecta calitatea lucrarii

Avand majoritatea nuantelor de vopsea STANDOX pe stoc si folosind propriile resurse ca laborator propriu de preparare a vopselei si cuptorul propriu, in functie de marimea lucrarii de vopsitorie, termenul de executie este in general de la o zi pana la maxim 3 zile, putandu-se prelungi la maxim 5 zile in cazul in care doriti o vopsire integrala cu schimb de culoare.