cere-oferta
telefon

Tinichigerie Auto

Lucrari de tinichigerie auto la standarde profesionale

In cadrul atelierului de tinichigerie executam operatii specifice precum: schimbari usi, fete usi, aripi, capote si alte elemente de caroserie auto, aplicari de ornamente, schimbari de parbriz si/sau luneta, folosind piese originale sau piese after market, in functie de optiunea si bugetul clientului. Executam si:

  • redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie
  • reparatii tobe de esapament cu sudura in argon sau pe aluminiu
  • sudura in puncte

Lucrari de redresare caroserii pe stand profesional

Existenta unui stand de redresare a caroseriilor de ultima generatie in atelierele CZR, confirma garantia executarii unor lucrari profesioniste la cele mai inalte standarde din industria auto, readucand orice autoturism la liniile de design si aspectul conferit de producator la iesirea de pe linia de asamblare.

Piese pe stoc - reparatii rapide

Pentru majoritatea marcilor si modelelor auto avem piese originale pe stoc la furnizor, iar in cazul comenzilor speciale orice comanda ferma se poate onora in 3 - 7 zile lucratoare, in functie de furnizor, piesa, marca sau model. Calitatea pieselor oferite de noi este impartita in 3 mari categorii:

  • OE - Original Equipment (piese originale de la producator);
  • OEM - Original Equipment Manufacturer (piese originale pentru producator);
  • AM - After Market (piese pentru producator)

Garantie piese - Garantie manopera lucrare

Garantia oferita de producatori pentru piese este de 12 sau 24 de luni, iar Service CZR ofera garantie la manopera de montaj 12 luni (doar pentru piesele achizitionate de la noi).